Posted by : Unknown петък, 6 септември 2013 г.

Красивият грим на очите е нещо,което прави силно впечатление на околните.Ако искате да заковете нечий поглед върху очите ви,използвайте ефекта на изкуствените мигли.Добре е да имате под ръка поне две спирали. Лично аз съм  пробвала много варианти и вие е добре да пробвате няколко продукта за да изберете своите фаворити.Моето предложение е да използвате


Нанесете за основа спиралата на МаxFactor и изчакайте да изсъхне,после нанесете втори слой от тази на Maybeline,повторете цялата процедура поне два пъти.Важно е да изчаквате засъхването на слоевете за да не се слепят миглите.Спрете когато прецените че е достатъчно и ефекта е постигнат.Използването на поне два продукта е важен,защото всяка спирала има различна текстура и ще допълни обема.
Ето и едно видео:)

{ 1 коментара... read them below or add one }

  1. Спиралите са супер, имам цяло чекмедже от тях. Даже ги използвам да боядисвам и мустаците. Идеални са. Като се намажа правя голямо впечатление. Особено като целувам жената. Много ми се радва като си избърша мустаците в бялата и блузка. Мааалиииии направо полудява.

    ОтговорИзтриване

Напишете коментара си тук

- Copyright © moetoparty - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -