Posted by : Unknown петък, 6 септември 2013 г.


Моята коса е естествено къдрава и винаги съм имала проблеми с подръжката.След няколко години на жестоко изрусяване и изправяне,реших да я върна в естествен вид.Чета постоянно из нета за подходящи продукти и ги прилагам до колкото ми е възможно.В тази статия ще споделя тези терапии и продукти,които работят при мен.
Първото и основно правило е:Къдравата коса се нуждае от ХИДРАТАЦИЯ!!!
Снабдих се с етерични масла,направо се влюбих в кокосовото:) Използвам го преди миенето на косата,нанасям в корените и масажирам скалпа за около 10 минути и разнасям обилно по дължините.слагам шапка за баня и стоя така поне час.Ако затоплите с гореща хавлия ефекта е още по-силен. След това измивам с шампоан,следва балсам и маска.
Кокосовото масло ще хидратира добре косъма,а масажът на скалпа подобрява кръвообръщението-полезно и приятно.Не се плашете,че може да омазните прекомерно скалпа,дори да почувствате омазняване то ще е временно,докато кожата свикне и се нормализира.
Ако не разполагате с кокосово,използвайте рициново,бадемово или масло от авокадо.Можете да смесите масла и да добавите жълтък,който ще даде на косата ви и протеини.Ампула витамин А добавена към горните продукти също е добра идея!
Пробвайте и споделете ефекта!ENJOY



{ 6 коментара... read them below or Comment }

  1. DA, AHTONIA PROBVAH S KOKOSOVO MASLO ,KATO DOBAVIH I AMPULA VITAMIN AEFEKTA E PORAZITELEN . KOSATA MI STANA MEKA KATO KADIFE I MNOGO GIVA!!!!!! IMAM VAPROS KAM VAS KOLKO PATI DA SE PRAVI TAZI MASKA ,AZ IA NAPRAVIH SAMO 1 PAT I SAM MNOGO DOVOLNA........

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте,процешдурата е добре да се прави два пъти месечно.За да не привиква косата,а и отнема малко повече време.Радвам се,че ви е харесала

    ОтговорИзтриване
  3. Някой може ли да ми каже как да си оправя косата. Боядисах я и тя стана рошава. Ще съм много благодарен.

    ОтговорИзтриване
  4. Извинявам се не рошава ами розова.

    ОтговорИзтриване
  5. И от горе на всичко я запечатаха със кислородна вода.

    ОтговорИзтриване
  6. Не разбирам въпроса ви??? И как са запечатали с кислородна вода???

    ОтговорИзтриване

Напишете коментара си тук

- Copyright © moetoparty - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -