Posted by : Unknown петък, 13 септември 2013 г.

Нека първо да направим сравнение.
И така-какво е българин?Човек роден в България. Турчин? Човек-роден в Турция. Американец? Човек-който преди около 220-230 години избил индианците и се настанил на тяхната земя.Французин-човек роден във Франция.И т.н. И т.н.
Циганина е човек роден на земята.И е гражданин на света!
Нека да го разгледаме:

Напр,:Циганин и семейство.
Знаем,че семейството е градивна клетка на обществото Ни.Много важна при това.Само че,циганина ние не го искаме в това общество.Тогава защо се чудим че той не уважава,според нас,семейството.Ами защо да гради клетка за общество което не го иска.Ние бихме ли го правили? Твърдо не.Ще се оглеждаме за общество в което сме желани.

Циганин и кражбата.... Лично аз познавам много повече българи които крадат.А пък и всички ги виждаме в парламента,в правителството,в администрацията и т.н. Циганина краде за да яде.Гладно око лошо гледа.А когато имаш очи и на гладни деца-още по-лошо.Не съм виждал циганин да си е купил кола като е откраднал 5 кила чушки или домати.Или 6 кокошки.

Циганин и музика.... Имам само едно определение-това е Той.Ненадминат.Ако има Паганини,Моцарт,Бах,Петко Радев......има 100000000 цигани на които музиката извира от душата им.Те създават най-добрата музика,на която можеш да пееш,да плачеш,да танцуваш и да живееш по-смислено.Нямам изобщо в предвид Азис. С риск да го обидя,той се българее.Не е истински циганин според мен.

Циганин и чистота....Като заобиколимтова,че мръсните циганчета по-малко боледуват от чистичките българчета,американчета,русначета,трябва да кажем че има цигански къщи за образец на повече от половината българи и да не говорим за индийците,и много други,за които обаче си траем защото така отърва на политиците.Съгласете се че не можеш да кажеш“Индия е много мръсна страна".Аз лично бих предпочел да живея във "Факултето" или "Столипеново" отколкото в Индия.С цялото ми уважение към индийския народкойто е в това положение,знаем защо.

Циганин и електроенергия..... От време-на време работя и ми е трудно да си плащам сметките.А циганина не работи и не може.За това крадеее. И с водата  е така!Ами да си намери работа!Е да-ама не,На него му се предлага работа с която да си плаща данъци,ток,вода,но не и да живее като човек.И това е максимума,които му се предлага.Да сте вождали много цигани яефове на МОЛ или на авиобаза? Някой да му даде 20 дни отпуск да отиде на море и после на балкан?Да са увеличили заплатите на метачите“Макар,че знаем до болка,че българина метач не желае да работи,и че работа която е непривлекателна трябва да бъде много добре платена.

Уважавайте хората независимо кои са.Още повече циганите-не новоизлюпените помейци,и разни момчета които се чудят каква абривиатура да си лепнат та белким ги приемем като хора.ЕВРОРОМА-а-как звучи само? Също като ЕВРОАФРИКА. 

Циганин-това е гражданин на света и трябва да има паспорт като такъв.

С почит:Разхайтов
За любовта-с почит:Разхайтов

{ 2 коментара... read them below or Comment }

  1. Илия Караджов .e bravi mn smisleni i silni dumi no mn manljo hora go mislqt tova! i ti samo takiva na koito ne im dostiga imuna sistema bravo za apodelenata infirmacuq mucka

    ОтговорИзтриване
  2. Вярно ли е: -,,Де повече такива курви да имаше Бългатия. ,, Стефан Стамболов за жената която му спасила два пъти живота?
    Вярно ли е: по молба на Венета Ботьова са отпуснати 360лв. годишно за образование на дъщеря и Иванка, а на Хаджи Мехмед Али (клал и бесил през Априлското въстание) е отпусната пенсия от 3000лв.

    ОтговорИзтриване

Напишете коментара си тук

- Copyright © moetoparty - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -